Modtag maling

Som udgangspunkt kan alle (private) borgere modtage maling. Vi er klar over det bæredygtige element i, at stoppe afbrænding af god kvalitetsmaling.

En vigtig del af vores projekt er dog, at medborgere med en indtægt som ikke kan bære udgiften til maling, skal have muligheden for det. Det kan være man er på kontanthjælp, er sygemeldt, får førtidspension eller er studerende. Det kan også være man er frivillig i en forening eller kunstner med begrænset indkomst, som brænder for at male derhjemme?

For at komme med til en uddeling, skal man tilmelde sig via den formular vi deler på Facebook, cirka en gang om ugen: www.facebook.com/paintitforwarddk
Da vi har begrænset kapacitet, lukker vi derfor ugens tilmelding når vi har nået max antal modtagere - og vi er klar over at det kan være svært at nå, men husk at vi uddeler stort set alle uger, dog ikke i ferier, så man må væbne sig med lidt tålmodighed engang imellem. 

Datoerne for uddelingen varierer fra uge til uge, afhængigt af hvornår det er muligt for os og vores fantastiske frivillige, men normalt finder uddelingen sted en eftermiddag om ugen mellem kl. 16 og 18 (ikke i ferier).

Vær opmærksom på, at vi IKKE kan svare på spørgsmål angående lagerstatus, og vi har ikke faste åbningstider som en butik.
En del af vores maling henter vi på dagen på genbrugspladsen og vi uddeler ofte nogle af bøtterne samme dag, så derfor kan vi ikke svare på spørgsmål omkring lagerstatus. 
I og med vi er 90% frivilligdrevet og hverken har kontorpladser eller faste arbejdstider, kan vi ikke være tilstede til dagligt, så derfor foregår uddeling kun en dag om ugen - men tro os, vi drømmer om meget mere, og vi arbejder hårdt for det. 

Hvis du repræsenterer en forening eller et kulturelt/kunstnerisk projekt, er du også velkommen til at tilmelde dig. I så fald vil vi gerne bede dig om at skrive et par linjer om jer og sende det til os via e-mail - scroll lidt ned af siden for at læse mere. 


Anmoder du om restmaling
til
et socialt eller kulturelt formål?


Paint It Forward donerer også til sociale, kulturelle og kunstneriske lavbudget projekter. Vær opmærksom på, at vi ikke har et fast sortiment og man derfor ikke nødvendigvis kan få noget meget specifikt maling eller bestemte farver. 

For at modtage maling til et projekt gælder det at:

  • Projektet skal være ikke-kommercielt - det vil sige,
    at det ikke må være beregnet på videresalg/salg af billetter

  • Vi giver ikke til politiske formål 
  • Projektet skal have et kulturelt eller socialt islæt
  • I skal sende oplysninger om modtager/projekt (link til hjemmeside/event, kontaktdata osv)
  • I skal efterfølgende sende billeder af resultatet/eventet
  • Hvis I er aktive på sociale medier, skal I oplyse om donationen fra Paint It Forward i forbindelse med omtale af projektet


Kontakt os med et par ord/linier om dig selv eller dit projekt. 

Andre siger:

Det er ligesom juleaften! Nu kan jeg endelig få malet.

- Marie

"Rigtig dejlig oplevelse!
Udover at man kan hente maling,

så man kan komme igang med alt

hvad der trænger, bliver man mødt af ekstremt søde og hjælpsomme frivillige som tog godt imod en.

Så nu er der ingen undskyldninger længere, det er bare igang!! Et helt fantastisk koncept og jeg er lykkelig og taknemmelig for deres tilbud!" - Tonie