Ønsker du at donere?

Har du lige malet? 

Så har du sikkert en halv spand maling eller mere tilbage. Den kan du stille ned i kælderen, indtil den er blevet for gammel, og så skal du finde nærmeste genbrugsplads.

  

ELLER:

Du kan aflevere den til genbrugsprojektet PAINT IT FORWARD med det samme, og så sørger vi for, at din maling går videre til et godt formål - primært til borgere med små penge.


Vil du donere en lille smule maling?

Har du malet derhjemme og har et par hele eller halve bøtter? Nu kan du aflevere malingen til Paint It Forward direkte på genbrugsstationen, når du alligevel skal hen med dine ting. Det foregår på Vermlandsgade genbrugsstation, Herjedalgade 2, 2300 København S og i starten af 2023 startede vi også med at modtage maling hos Bisbeengens Genbrugsstation, Bisbeengen 35, 2000 Frederiksberg.


Vil du donere en stor mængde maling?

Vi samarbejder med FRAK, som skaber jobs til unge mennesker, de henter maling fra malermestre for os, da vi ikke selv kan hverken hente eller bære uanede mængder hver uge. Prisen er stadig billigere, end hvis malingen skal brændes - og du hjælper både dine medborgere og miljøet.

Kontakt Paint It Forward på info@paintitforward.dk

Privat eller erhverv?

Der er forskel på om du afleverer som privat eller erhverv, så klik ind på rette side og læs mere: